Kako se pripraviti na prvo srečanje?

Kako se pripraviti na prvo srečanje?

Preden se boste odločili in vzpostavili stik s terapevtom, boste gotovo vsaj nekoliko nervozni. To je popolnoma normalno. Že to, da ste se odločili poiskati pomoč, je zelo velik korak na vaši poti do boljšega počutja. Odločitev, da si boste poiskali pomoč, vam lahko prinese veliko olajšanje. Terapevt se zaveda, kako težke in pomembne so takšne odločitve.

Ko se boste s terapevtom dogovorili za srečanje, dobro premislite, če vam termin, ki vam ga bo ponudil, zares ustreza. Nikar ne hitite, vzemite si čas in dobro razmislite, pri tem pa upoštevajte naslednje:

-          Vaša služba. Pomembno je, da terapijo uspešno uskladite s svojim delom. Morda je bolje, da se nanjo naročite po delu, saj vam tako po končani terapiji ne bo treba nikamor hiteti.

-          Družinske obveznosti. Pri iskanju ustreznega termina za terapijo upoštevajte tudi svoje družinske obveznosti.

-          Ostale obveznosti. Terapijo navadno traja od 45 do 60 minut. Če je le mogoče, se na terapijo naročite takrat, ko veste, da po njej ne boste imeli nobenih obveznosti, kamor bi se vam mudilo. Vzemite si čas.

 

Naročiti se je mogoče po:

Gsm: 040 877 955

e-mail: ordinacija@mokis.si

Mnenja pacientov

"Pogovor vaje, ker sem videl, da nisem sam s svojimi težavami in da jih lahko nekomu zaupam."

Klient
ONLINE PSIHOTERAPIJA
brez nepotrebne poti, popolnoma enostavno
Studio Mokis, psihologija, psihoterapija in športna psihologija

Studio Mokis, psihologija, psihoterapija in športna psihologija d.o.o.

Pod vinogradi 2
6310 Izola
Slovenija

E: info@mokis.si
M: 00386 40 877 955

Matična številka: 3273849000
Davčna številka: 75491818

Transakcijski račun: 56043210001427766 (odprt pri Nova KBM d.d., podružnica Koper)