Psihoterapevtski pristop: Mokisovih 7 korakov & Mind performance coaching za športnike: Sportivamente WoW

Psihoterapevtski pristop: Mokisovih 7 korakov & Mind performance coaching za športnike: Sportivamente WoW

Studio Mokis smo ustanovili leta 2008 za izvajanje in razvijanje razvijanje različnih oblik psihosocialne pomoči in podpore osebam s težavami v duševnem zdravju.

Z inovativnimi prisotpi skušamo krepiti moč in sodelovanje posameznika pri prepoznavanju in opredelitvi lastne stiske ter načrtovanju izhoda iz nje.

 

Imamo posebne programe psihoterapevtskega pristopa:

 

PSIHOTERAPEVTSKI PRISTOP: MOKISOVIH 7 KORAKOV

 

V Studio Mokis smo zasnovali psihoterapevtski pristop: Mokisovih 7 korakov reševanja težav in motenj na podlagi lastnih izkušenj, lastnega dela, različnih psiholoških teorij ter ga konkretizirali v sedmih psihološko terapevtskih vajah.

Vaje temeljijo na reševanju določenih nalog, razmišljanju, poglobitvi v samega sebe ter predvsem na pogovoru med posameznikom in psihologom.

Vaje so primerne za vse vrste težav in motenj, tako lažje kot težje oblike, čustva, razmišljanja, v svoje notranje vzorce mišljenja in so zato primerne tudi za tiste, ki si želijo bolj poglobljeno spoznanje samega sebe. Z njihovo pomočjo se lahko poglobimo v tisti del nas, ki nam ni vedno dostopen.

Vaje predstavljajo določeno vez, ki povezuje preteklost s sedanjostjo, ter nam tako dopustijo, da se osredotočimo na prihodnost.

Naš pristop je inovativen in popolnoma individualiziran, kar pomeni, da sicer sledimo nekemu postavljenemu okvirju, vendar se zavedamo, da ima vsak posameznik svoje potrebe, zahteve, želje in cilje.

Vaje predstavljajo 7 korakov, 7 poti do opolnomočenosti. 7 korakov do spoznanja svoje težave, soočanja s težavo ter 7 korakov do konkretne rešitve.

USPEŠNO OBRAVNAVAMO: ANKSIOZNOST, PANIČNE NAPADE, STRES, IZGORELOST, DEPRESIJO, TESNOBO, ANKSIOZNOST V ŠPORTU, IZGORELOST V ŠPORTU, IPD.

 

MIND PERFORMANCE COACHING: SPORTIVAMENTE WOW

 

15 letne izkušnje so nas popeljale do zasnove športnega programa Mind performance coaching za športnike: Sportivamente WoW. Program temelji na reševanju določenih nalog, razmišljanju, poglobitvi samega sebe, v svoje občutke, čustva, razmišljanja ter na pogovoru med športnikom in psihologom/mental coachem.

Skozi program športnik doseže zadovoljstvo in posledično boljše športne uspehe. Pristop je učinkovit in popolnoma individualiziran, kar pomeni, da sicer sledimo postavljenemu okviru, vendar se zavedamo, da ima vsak športnik svoje potrebe, zahteve, želje in cilje.

Če želimo biti v športnem življenju, življenju na sploh uspešni, se moramo za uspeh potruditi, biti disciplinirani ter vztrajni.

Lahko trenirate sami in dosežete povprečne rezultate, lahko pa za določen čas trenirate skupaj z nami.

Od aprila 2017 Studio Mokis nudi storitve mental treninga v športu - športne psihologije športnikom, športnim klubom in športnim zvezam. Istočasno smo postali partner italijanskemu podjetju Psymedisport group v Italiji, katero izvaja izobraževanja za posameznike, ki želijo delovati na področju mental treninga in športne psihologije (koordinacijo v Sloveniji izvaja Studio mokis d.o.o.).

 

Naročiti se je mogoče po:

Gsm: 00 386 40 877 955

e-mail: ordinacija@mokis.si

Mnenja pacientov

"Najbolj se mi je zdela koristna psihologova vztrajnost, ker sem po naravi precej trmasta in bi drugače že veliko prej obupali."

Klientka
ONLINE PSIHOTERAPIJA
brez nepotrebne poti, popolnoma enostavno
Studio Mokis, psihologija, psihoterapija in športna psihologija

Studio Mokis, psihologija, psihoterapija in športna psihologija d.o.o.

Pod vinogradi 2
6310 Izola
Slovenija

E: info@mokis.si
M: 00386 40 877 955

Matična številka: 3273849000
Davčna številka: 75491818

Transakcijski račun: 56043210001427766 (odprt pri Nova KBM d.d., podružnica Koper)