Psihoterapija: Mokisovih 7 korakov

Psihoterapija: Mokisovih 7 korakov

Studio Mokis je zasnoval psihoterapevtski pristop reševanja težav in motenj na podlagi lastnih izkušenj, lastnega dela, raznoraznih psiholoških teorij ter ga konkretizirala v sedmih psihološko terapevtskih vajah.

Vaje temeljijo na reševanju določenih nalog, razmišljanju, poglobitvi v samega sebe ter predvsem na pogovoru med pacientom in psihologom.

Primerne so za vse vrste težav in motenj, tako za lažje oblike kot za težje oblike bolezni. Vaje so nekakšno psiho-zdravilo. Vaje predstavljajo poglobitev v svoje občutke, čustva, razmišljanja, v svoje notranje vzorce mišljenja, tudi za tiste, ki si želijo bolj poglobljeno spoznanje samega sebe. Poglobitev v tisti del nas, ki nam ni vedno dostopen.

Vaje predstavljajo določeno vez, ki povezuje preteklost s sedanjosto ter nam tako dopustijo, da se osredotočimo na prihodnost.

Predstavljajo 7 korakov, 7 poti do opolnomočenosti. 7 korakov do spoznanja svoje težave, soočanja s težavo ter 7 korakov do konkretne rešitve.

Problematika, ki jo obravnavamo je raznolika in sega od blažjih psihičnih težav do različnih psihičnih motenj, kot so klasificirane v Mednarodni klasifikaciji bolezni MKB-10. Sem sodijo: motnje hranjenja, depresija, anksioznost, strahovi in fobije, težave s spominom, težave v nosečnosti, ob in po porodu, demenco, čustvene in vedenjske težave otrok, učne težave, kronične bolezni, staranje, psihoze, borderline motnja, postravmatska stresna motnja, žalovanje, izgorelost, stres...

 

Naročiti se je mogoče po:

Gsm: 040 877 955

e-mail: ordinacija@mokis.si

ONLINE PSIHOTERAPIJA
brez nepotrebne poti, popolnoma enostavno
Studio Mokis, psihologija, psihoterapija in športna psihologija

Studio Mokis, psihologija, psihoterapija in športna psihologija d.o.o.

Pod vinogradi 2
6310 Izola
Slovenija

E: ordinacija@mokis.si
M: 040 877 955

Matična številka: 3273849000
Davčna številka: 75491818

Transakcijski račun: 56043210001427766 (odprt pri Nova KBM d.d., podružnica Koper)