Priprava na terapijo

Priprava na terapijo

-          Pred terapijo se vam bo po glavi podilo tisoč in eno vprašanje. Svetujemo vam, da se na terapijo dobro pripravite. Zapišite si vse, kar bi radi vprašali psihologa oziroma psihoterapevta, prav tako razmislite o tem, kaj pričakujete od terapije.

-          Bodite odprti. Čeprav morda dvomite o učinkovitosti psihoterapije (morda zaradi slabih preteklih izkušenj ali pripovedovanj prijateljev in znancev), ji dajte priložnost. Le z odprtostjo in iskrenostjo do sebe boste iz terapije lahko dobili največ.

-          Pred prvim obiskom se pozanimajte, kje se nahaja terapevtova ordinacija. Od doma se odpravite pravočasno, da ne boste po nepotrebnem hiteli.

-          Če uživate kakršnakoli zdravila, s tem seznanite svojega terapevta.

-          Med terapijo si je težko zapomniti vse pomembne stvari, zato vam predlagamo, da s seboj prinesete beležnico, kamor si boste zabeležili vse, kar se bo vam zdelo pomembno in na kar vas bo opozoril terapevt.

-          Večina ljudi potrebuje več kot eno terapevtsko srečanje. Prav je, da s seboj prinesete koledarček svojih obveznosti, saj bosta tako s terapevtom lažje načrtovala vajina prihodnja srečanja.

 

Naročiti se je mogoče po:

Gsm: 040 877 955

e-mail: ordinacija@mokis.si

Mnenja pacientov

"Najbolj se mi je zdela koristna psihologova vztrajnost, ker sem po naravi precej trmasta in bi drugače že veliko prej obupali."

Klientka
ONLINE PSIHOTERAPIJA
brez nepotrebne poti, popolnoma enostavno
Studio Mokis, psihologija, psihoterapija in športna psihologija

Studio Mokis, psihologija, psihoterapija in športna psihologija d.o.o.

Pod vinogradi 2
6310 Izola
Slovenija

E: info@mokis.si
M: 00386 40 877 955

Matična številka: 3273849000
Davčna številka: 75491818

Transakcijski račun: 56043210001427766 (odprt pri Nova KBM d.d., podružnica Koper)