15 let izkušenj, 15 let uspehov, 15 let zadovoljnih klientov!

Studio Mokis smo ustanovili leta 2008 za izvajanje in razvijanje različnih oblik psihosocialne pomoči in podpore osebam s težavami v duševnem zdravju.

Z inovativnim pristopom skušamo krepiti moč in sodelovanje posameznika pri prepoznavanju in opredelitvi lastne stiske ter načrtovanju izhoda iz nje.

Osnovni namen vseh naših aktivnosti je izvajanje ukrepov na področju duševnega zdravja.

Imamo poseben program psihoterapevtskega pristopa:

Studio Mokis je zasnoval psihoterapevtski pristop: Mokisovih 7 korakov reševanja težav in motenj na podlagi lastnih izkušenj, lastnega dela, različnih psiholoških teorij ter ga konkretizirala v sedmih psihološko terapevtskih vajah.

Vaje temeljijo na reševanju določenih nalog, razmišljanju, poglobitvi v samega sebe ter predvsem na pogovoru med pacientom in psihologom.

Vaje so primerne za vse vrste težav in motenj, tako za lažje oblike kot za težje oblike bolezni. Vaje so nekakšno psiho-zdravilo. Predstavljajo poglobitev v svoje občutke, čustva, razmišljanja, v svoje notranje vzorce mišljenja in so zato primerne tudi za tiste, ki si želijo bolj poglobljeno spoznanje samega sebe. Z njihovo pomočjo se lahko poglobimo v tisti del nas, ki nam ni vedno dostopen.

Vaje predstavljajo določeno vez, ki povezuje preteklost s sedanjostjo, ter nam tako dopustijo, da se osredotočimo na prihodnost.

Predstavljajo 7 korakov, 7 poti do opolnomočenosti. 7 korakov do spoznanja svoje težave, soočanja s težavo ter 7 korakov do konkretne rešitve.

 

Mental trening v športu - športna psihologija: 15 letne izkušnje so nas popeljale do zasnove programa mind performance coaching za športnike: sportivamente WoW. Program temelji na reševanju določenih nalog, razmišljanju, poglobitvi v samega sebe, v svoje občutke, čustva, razmišljanja, dihalnih tehnikah ter na pogovoru med športnikom in psihologom/mental coachem. Več o programu si lahko preberete tukaj.

 

Od aprila 2017 Studio Mokis nudi storitve mental treninga v športu - športne psihologije športnikom, športnim klubom in športnim zvezam. Istočasno smo postali partner italijanskemu podjetju Psymedisport group v Italiji, katero izvaja izobraževanja za posameznike, ki želijo delovati na področju športne psihologije (koordinacijo v Sloveniji izvaja podjetje Studio Mokis d.o.o.).

 

 

O nas

Monica Bertok Vatovec, univ. dipl. psih., edukantka vedenjsko kognitivne terapije

Izobrazba: univerzitetna diplomirana psihologinja, Fakulteta za Psihologijo v Trstu, smer razvojna psihologija in edukantka kognitivno-vedenjske psihoterapije.


 

 


Matej Vatovec, dipl. psih. (UN), master “Psymedisport “ iz športne psihologije.

Izobrazba: diplomirani psiholog, Fakulteta za Psihologijo v Trstu, smer psihobiologija in master “Psymedisport “ iz športne psihologije (mental training/mental coaching).

 

 

Mnenja pacientov

"Soočenje z očetom, ki je bil glavni problem, s tem sem lažje pustila preteklost za sabo."

Klientka
ONLINE PSIHOTERAPIJA
brez nepotrebne poti, popolnoma enostavno
Studio Mokis, psihologija, psihoterapija in športna psihologija

Studio Mokis, psihologija, psihoterapija in športna psihologija d.o.o.

Pod vinogradi 2
6310 Izola
Slovenija

E: info@mokis.si
M: 00386 40 877 955

Matična številka: 3273849000
Davčna številka: 75491818

Transakcijski račun: 56043210001427766 (odprt pri Nova KBM d.d., podružnica Koper)