Mental trening v športu - športna psihologija

Mental trening v športu - športna psihologija je proces, s katerim boste dosegli večje zadovoljstvo in boljše športne uspehe, s tem, da spremenite sebe in stvari, ki vas trenutno ovirajo in delajo nesrečne in neuspešne.

Če želimo biti v športnem življenju uspešni, se moramo za uspeh potruditi in biti disciplinirani ter vztrajni. V športnem življenju lahko »trenirate« sami in dosežete povprečne rezultate, lahko pa za nek čas trenirate skupaj s svojim trenerjem, mentorjem, ki vas bo naučil potrebnih veščin in dosežete vrhunske rezultate v precej krajšem obdobju.

 

Naroči se: GSM 040 877 955 ali e-mail: ordinacija@mokis.si

 

15 letne izkušnje so nas popeljale do zasnove športnega programa Mind performance coaching za športnike: Sportivamente WoW. Program temelji na reševanju določenih nalog, razmišljanju, poglobitvi samega sebe, v svoje občutke, čustva, razmišljanja ter na pogovoru med športnikom in psihologom/mental coachem.

Skozi program športnik doseže zadovoljstvo in posledično boljše športne uspehe. Pristop je učinkovit in popolnoma individualiziran, kar pomeni, da sicer sledimo postavljenemu okviru, vendar se zavedamo, da ima vsak športnik svoje potrebe, zahteve, želje in cilje.

Če želimo biti v športnem življenju, življenju na sploh uspešni, se moramo za uspeh potruditi, biti disciplinirani ter vztrajni.

Lahko trenirate sami in dosežete povprečne rezultate, lahko pa za določen čas trenirate skupaj z nami.

Od aprila 2017 Studio Mokis nudi storitve mental treninga v športu - športne psihologije športnikom, športnim klubom in športnim zvezam. Istočasno smo postali partner italijanskemu podjetju Psymedisport group v Italiji, katero izvaja izobraževanja za posameznike, ki želijo delovati na področju mental treninga in športne psihologije (koordinacijo v Sloveniji izvaja Studio mokis d.o.o.).

Mnenja pacientov

"Pogovor in usmeritve, ki sem jih od psihologinje dobila in da sem s svojo voljo in delom napredovala v zdravljenju."

 

Klientka
ONLINE PSIHOTERAPIJA
brez nepotrebne poti, popolnoma enostavno
Studio Mokis, psihologija, psihoterapija in športna psihologija

Studio Mokis, psihologija, psihoterapija in športna psihologija d.o.o.

Pod vinogradi 2
6310 Izola
Slovenija

E: info@mokis.si
M: 00386 40 877 955

Matična številka: 3273849000
Davčna številka: 75491818

Transakcijski račun: 56043210001427766 (odprt pri Nova KBM d.d., podružnica Koper)